Bârfe de pe Dâmbovița…

Cea mai nouă bârfă, de data aceasta de pe meleaguri dâmbovițene, le cam dă fiori celor doi lideri de mare anvergură ai USL-ului bănățean. Se pare că niciunul din cei doi nu mai pupă candidatură și că soluția agreată (deja) este o combinație de lumini și umbre, Ciuhandu – Sârbu.
Titu și Nicu nu se simt deloc confortabil, având în vedere că varianta asta îi cam pune pe tușă pe amândoi. Pe Titu îl presează la mantinelă șmecheru’ de Grindeanu, care îl execută pas cu pas cu o precizie demnă de școala lui Năstase. Nicu e pe cale să și-o fure aspru de la mai marii peneliști, tot mai mulți dintre ei fiind puternic deranjați de poziția fără sens pe care senatorul președinte de filială o expune pe scena politică locală. Gurile cele mai rele chiar anunță chiar alegeri în filială… Rămâne de văzut.
Sincer, nu mă prea interesează cum sfârșesc băieții ăștia. Ce mă interesează este că orașul ăsta este pe cale să intre în linie dreaptă pentru un nou mandat Ciuhandu. Singura porcărie mai mare decât asta este apatia din oraș. Mi-e groază când mă uit în jur și încep să realizez că timișorenii au devenit niște resemnați, care par că nu mai au puterea să iasă din mocirla asta.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Pe la colțuri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.